Torhoutsesteenweg 107/2 8210, Zedelgem - Brugge info@q-life.be
050/39 28 56

Avocado, vet gezond!

Avocado, vet gezond!

Avocado, vet gezond!

Veel mensen denken dat de avocado een dikmaker is: het is tenslotte een vette vrucht. De avocado is echter een van de gezondste vruchten ter wereld. Naast het op peil houden van uw gezondheid is deze ook nog eens uitermate geschikt om mee af te vallen.
De avocado zit vol met gezonde oliën, kalium, proteïne, ijzer, vitamine c, vitamine b6, foliumzuur en vele vezels. Al deze stoffen zorgen ervoor dat uw weerstand, uw voedingsstofopname en uw gezondheid verbeteren. Daarnaast zorgen deze stoffen ervoor dat uw spieren zich beter herstellen en ontwikkelen na zware fysieke inspanning. En hoe meer spieren, hoe meer calorieën u verbrandt, ook wanneer u stilzit. Door al deze effecten is de avocado dus uitermate geschikt om mee af te vallen. Verwacht echter niet dat u door het eten van avocado’s direct vele kilo’s kwijtraakt, alleen wanneer u het eten van avocado’s combineert met een ander dieet of gezonde levensstijl zal het u zeker ten goede komen.
An advocado a day…..