Torhoutsesteenweg 107/2 8210, Zedelgem - Brugge info@q-life.be
050/39 28 56

Workshop Q Ergonomics

Workshop Q Ergonomics

Binnenkort nieuwe  datum beschikbaar

Wie gezond probeert te leven, eet zo bewust mogelijk en beweegt regelmatig. Maar wat nog niet is doorgedrongen, is dat we met z’n allen veel te veel zitten: in de auto, op het werk, op school,… Zelfs onze vrije tijd brengen we het liefst zittend door. Waarom zitten we zo graag? En wat zijn de kwalijke gevolgen daarvan voor onze gezondheid?

Tijdens deze workshop komt u te weten waarom zitten, het nieuwe roken genoemd wordt. Ook passen wij u zithouding aan door u op de hoogte te brengen van de verschillende zitregels en het aanbod aan bijvoorbeeld ergonomisch meubilair. Tot slot gaan we de benen even strekken en leren wij u enkele corrigerende strategieën aan om de kwalijke gevolgen van veel zitten te compenseren tijdens en na het werk.

Immers, als de gezondheid en het comfort goed zijn, zal het doeltreffend functioneren van de werknemers automatisch worden bevorderd.