Torhoutsesteenweg 107/2 8210, Zedelgem - Brugge info@q-life.be
050/39 28 56

Workshop “soepel en sterk in onderrug, heupen en benen” met Alberto Paganini

Workshop “soepel en sterk in onderrug, heupen en benen” met Alberto Paganini

Woensdag 11 oktober van 9u tot 11u30

Ontdek de latente levensenergie achter spanningen en blokkades in heupen, benen en onderrug. Oefeningen voor een soepele, sterke wervelkolom, voor het bevrijden van heupgewrichten, het ontlasten van onderrug en knieën en het activeren van de core.
Voor iedereen, ook voor klanten die meer kracht wensen te ontwikkelen tijdens hun trainingen @q-life
Docent: Alberto Paganini (I-1957), filosoof en yogaleraar, koos al in zijn jeugd het yogapad als levensweg. Op zijn zoektocht naar een yogabeleving aangepast aan de huidige samenleving ontwikkelde hij een unieke yoga- en lesstijl, gebaseerd op zijn eigen ervaringen, de interacties met zijn studenten en de visies van zijn talrijke leraars. Hij geeft diverse yogalessen en –opleidingen, schrijft artikels in yogatijdschriften en is de bezieler van Prana Yoga Flow en de Yoga-Academie. Hij leeft met zijn gezin in Vlaanderen, waar hij Soma vzw oprichtte.
In 2010 verscheen bij Ankh-Hermes zijn boek ‘Prana Yoga Flow’. Activeer je levenskracht, open je hart en leef vrij’.

Prijs 50€       Coach: Alberto Paganini

Inschrijven voor deze workshop