Torhoutsesteenweg 107/2 8210, Zedelgem - Brugge info@q-life.be
050/39 28 56

Workshop Yoga voor beginners

Workshop Yoga voor beginners

Deze workshop gaat door op zaterdag 14 oktober 10u tot 11u30

Wil je starten met yoga maar ken je er niets of weinig vanaf? Denk je dat je niet lenig genoeg bent, te oud of te rationeel? Dan is deze workshop iets voor jou!
De yoga die wij aanbieden in Q-Life staat voor kwaliteit en persoonlijke begeleiding.
Het is een vorm van yoga die de oudste tradities eerbiedigt en steeds rekening houdt met het individu.
Traditioneel werd yoga steeds 1 op 1 onderricht. De yogales vond plaats tussen leraar en leerling en begon met de vaag: ‘Waarmee kan ik u helpen/waarom wil je yoga doen?’
De reden(en) om aan yoga te doen kunnen zeer uiteenlopend zijn en zijn zeer persoonlijk: iets op fysisch, mentaal of misschien wel spiritueel vlak. Dit vraagt voor iedereen een andere aanpak en begeleiding. Het idee van zalen met 50 man op hun matjes en een leraar vooraan is voor Q life dan ook naast de kwestie.
Onze yoga begeleiding is er één op maat van de klant en is er voor iedereen. De lessen zijn variabel en doelgericht opgebouwd.
De yogalessen bieden een exclusieve kijk op het lichaam, het leren loslaten van spanning, het vrijer leren ademen, het gericht bewegen en het opbouwen van een nieuwe kracht in het lichaam.
Tijdens deze workshop laten we je ervaren wat yoga voor je kan betekenen.
Deze workshop is een eerste stap naar yoga en is er voor iedereen die de drempel hoog vindt om meteen in een les mee te doen .

Docent: Isabelle / Prijs: 20 €

Inschrijven voor deze workshop