Torhoutsesteenweg 107/2 8210, Zedelgem - Brugge info@q-life.be
050/39 28 56

Workshop Q Balance

Workshop Q Balance

Deze workshop gaat door op vrijdag 06 oktober van 19u30 tot 21u30

Vandaag de dag weten we maar al te goed hoe we dagelijks in een ratrace kunnen zitten om ons gezin, job, sociale leven, persoonlijke ontwikkeling en fysieke gezondheid te combineren. Heel veel vrouwen en mannen respecteren hun eigen grenzen niet en laten deze ook niet respecteren door anderen.

De basis hiervan is weten wie je bent, wat je waarden zijn en hieraan trouw blijven. Ook het dagelijks inlassen van rustpunten waar we even weer connecteren met ons zelf, ons focussen op onze ademhaling, voelen wat er in ons lichaam speelt zijn essentieel om de energie hoog te houden!

In deze workshop worden tools aangereikt om het beste uit jezelf te halen, je denken te veranderen, meer innerlijke rust te beleven en meer vanuit je hart te gaan leven.  Deze tools worden op een eenvoudige manier aangeleerd zodat ze dan thuis makkelijk kunnen herhaald worden.

Prijs 35€       Coach: Audrey Vanbesien www.happyinbalance.be

Inschrijven voor deze workshop