Torhoutsesteenweg 107/2 8210, Zedelgem - Brugge info@q-life.be
050/39 28 56

Workshop “Wat men je niet vertelt over afvallen”

Workshop “Wat men je niet vertelt over afvallen”

Deze workshop gaat door op vrijdag 20 oktober 19u30 tot 22u

Heeft u, net zoals ik trouwens, ook genoeg van al die tegenstrijdige informatie rond hoe of wat je moet eten? Zijn gluten nu slecht of niet? Wat met vetten? Zo zijn er wel talloze vragen waar u waarschijnlijk mee zit. Ondertussen heeft u misschien al een of meerdere diëten geprobeerd of zich in een sportclub aangesloten met weinig of geen succes.

Kom tijdens deze seminarie leren hoe je blijvend kunt afvallen. Dit volledig gebaseerd op echte resultaten van echte mensen waar ik dagelijks mee werk.

Mensen van verschillende achtergronden hun fysieke doelen helpen bereiken is waar ik mijn brood mee verdien, dus u kunt er zeker van zijn dat wat ik u ga vertellen echt werkt.

Ik ga u niet zitten vervelen met hopen wetenschappelijke data, soms wel een beetje, maar vooral wil ik met u een interactief gesprek aangaan. Ik wil weten waar het bij u stroef loopt, waar u tegen aanbotst in uw zoektocht naar een slanker of gespierder lichaam. Zo dat we er samen een oplossing voor vinden.

Onderwerpen :

  • Voeding : meest voorkomen misverstanden en fouten
  • Sport : wat levert het beste resultaat.
  • Lifestyle : Hoe ons moderne leven afslanken dwarsboomt.
  • Praktische tips.
 “waarom het aanvaarde advies over afvallen en voeding je niet helpt”
Een interactive seminarie die u tracht te helpen met nuttige en praktische tips om af te vallen en uw gezondheid te promoten in een wereld met heel veel tegenstrijdige informatie.
Deze seminarie wordt gegeven door Personal trainer Thomas Fiers, gespecialiseerd in het helpen bereiken van de fitness doelen van gewone mensen.”
Datum vrijdag 20 oktober 19u30 tot 22u
Prijs: 30 € (hapje en drankje inbegrepen)
Docent: Thomas Fiers

Inschrijven voor deze workshop