Torhoutsesteenweg 107/2 8210, Zedelgem - Brugge info@q-life.be
050/39 28 56

Kinesiste Liivia versterkt het Q-life team

Kinesiste Liivia versterkt het Q-life team

Deze week ging onze samenwerking met Kine Center Loppem van start. een jonge en dynamische kinepraktijk in het centrum van Loppem.  De praktijk bestaat anderhalf jaar en werkt intussen met 3 kinesitherapeuten.

Liivia Raudsik-Deprince

Kinesiste Liivia Raudsik-DeprinceLiivia Raudsik-Deprince zal actief zijn als zelfstandig kinesiste bij Q-Life Personal Training!

Tijdens haar masteropleiding specialiseerde zij zich in musculoskeletale kinesitherapie, en heeft zij zich hierna verder verdiept in dit vakgebied. Haar voornaamste interesse gaat uit naar oefentherapie (zowel bij sporters als niet-sporters), blessurepreventie en revalidatie (voornamelijk loop- en zwemgerelateerde blessures).

Daarnaast houdt zij ervan mensen te onderwijzen over het belang van bewegen en hen te motiveren om actiever te worden in hun dagelijkse leven. Sinds 2016 werkt zij ook voor SmartEducation, wat betekent dat zij altijd op de hoogte is van de recente ontwikkelingen in haar vak.

Samen zijn we sterker van elkaar kunnen leren en onze klanten nog beter ondersteunen naar hun doelstellingen is onze uitdaging.

Welkom in ons team @Liivia!