Torhoutsesteenweg 107/2 8210, Zedelgem - Brugge info@q-life.be
050/39 28 56

Gezonde voeding

Voedingsadvies en verse maaltijden horen bij een gezonde leefstijl!

Elke dag van de week kan je bij Q-life verse en gezonde maaltijden van Kjure gratis laten leveren en meenemen.

Ook als u geen klant bent, kan je de maaltijden bij ons afhalen.

Het verhaal achter Kjure

Voor velen is eten een werkwoord: je moet namelijk uren zwoegen in de keuken vooraleer je een maaltijd op tafel zet die naast gezond ook lekker is. Wat als wij je de perfecte oplossing kunnen bieden? Wat als wij je kunnen voorstellen aan een manier waarop je niet alleen tijd bespaart, maar ook nog eens gezond én lekker kan eten, zonder te diëten?

Lunch en avondmaal. Alles krijg je kant-en-klaar bij Q-life geleverd. Geen readymade meals zoals je ze kent, waar een overvloed aan suikers de voornaamste smaak afgeeft. Wel een maaltijd waarbij elk ingrediënt zorgvuldig werd uitgekozen: verse seizoensgroenten rechtstreeks van bij de boer, verse Noordzeevis en hormonenvrij vlees. Geen pesticiden, antibiotica of geraffineerde granen en suikers. Wel een goed onderbouwde maaltijd die jou zal voorzien van alle nodige vitaminen en voedingsstoffen.

We gaan voor niets minder dan sterrenkwaliteit, zowel bij onze ingrediënten, onze bereidingen als bij onze chefs, die hun uitzonderlijke kookkunsten overigens ontwikkelden in voorname horecazaken. Hun vakmanschap trekt zich door tot in de kleinste details. Zij doen alles zelf in eigen keuken: van het fileren van de vis tot het dresseren van elk gerecht.

Hoe uw maaltijd bestellen?

  • stap 1: ga naar www.kjure.com
  • stap 2: kies leverdatum
  • stap 3: kies uw maaltijd, salade of soep
  • stap 4: ga naar betalen en vergeet de code Q-LIFE niet voor gratis levering
  • stap 5: Haal uw gerecht(en) vanaf 17h af op leverdatum bij Q-life

EAT BETTER, EAT HEALTHY, EAT KJURE

//www.q-life.be/wp-content/uploads/2017/04/unnamed.jpg//www.q-life.be/wp-content/uploads/2017/04/LUNCH-024-SUPERFOOD-SALADE-1_2-1.jpg//www.q-life.be/wp-content/uploads/2017/04/SLIDER-013-PORTOBELLO-BURGER.jpg