Torhoutsesteenweg 107/2 8210, Zedelgem - Brugge info@q-life.be

Personal Trainer Cedric Verheire

Cedric Verheire

Van jongs af aan was Cedric actief bezig met diverse sporten (judo, zwemmen, fietsen, lopen). Op latere leeftijd kwam hij in contact met traditionele fitness als ondersteuning voor zijn gevechtssport judo.  Door te herstellen van diverse blessures werd zijn interesse geprikkeld om hem bij te scholen op vlak van het menselijk lichaam en in een latere fase het begeleiden van mensen. Cedric begeleidt jou naar een actievere, bewuster en vooral gezondere levensstijl.

Expertise

Functional Training
Gewichtsverlies
Pre-/Rehab training
Core training
High Intensity Interval Training
Bodyweight training
Bootcamps

Kwalificaties

Iniatior Fitness
Instructeur B
Core Power Therapeut
Kettlebell trainer (Overload)
Personal Hormonal Profiling (Overload)
Phsyical Coach (NASM)
Certified Personal Trainer (NASM)
Assess & Correct (NASM)
Program Design (NASM)

//www.q-life.be/wp-content/uploads/2020/03/personal-coach-cedric-verheire.jpg

Q & A

Op je “Cheat Day” wat is je guilty pleasure?

‘’Cheat day’’ wat is dat? Ik heb geen uitgekozen cheat day, maar hou er liever van om de teugels en af toe eens los te laten. Dit loopt meer in lijn met mijn levensstijl. Maar je gaat me nooit ‘’neen’’ horen zeggen tegen pizza.

Wat is je lifestyle statement?

‘’Progress is better then perfection’’. In onze maatschappij worden we gevormd dat alles perfect dient te zijn. Ik beschouw het leven eerder als een leercurve waar eens goed op je bek gaan, nog altijd vooruit gaan is.

Wat doe je liefst buiten het geven van trainingen?

Mij werd altijd verteld dat de ideale combinatie reizen en werken is. Ik hou ervan me onder te dompelen in een andere cultuur, (eet)gewoontes en het sociaal dier in mezelf los te laten.

Boek je personal training sessie met Cedric

//www.q-life.be/wp-content/uploads/2020/04/Anneleen.jpg

"Het feit dat er tijdens een eerste gesprek zo goed geluisterd werd, gaf meteen vertrouwen." - Anneleen, 37 jaar

Toen ik de mooie resultaten bij m’n man zag (na slechts 3 maanden), werd ik overtuigd om mee te komen trainen op Q-life. Vooral omdat hij erg ongezonde leefgewoontes had en het hem niet lukte om die knop om te draaien. En daar is Cedric toch in geslaagd! Mijn doelstelling was om betere resultaten halen bij triatlonwedstrijden, vooral het fietsen dan. Ondertussen gaat het fietsen opmerkelijk beter en ik ben me ook meer bewust van mijn voeding. Bij de eerste kennismaking wordt gepeild naar verwachtingen / motivatie. In samenspraak met Cedric wordt een ‘traject’ uitgestippeld, volledig op jouw maat. Het feit dat er tijdens een eerste gesprek zo goed geluisterd werd, gaf meteen vertrouwen. Iedereen krijgt een eigen, individuele aanpak. Alle oefeningen kaderen in een groter geheel, alles past in je eigen verhaal. Na elke training ga je steevast met een goed gevoel terug naar huis: Je hebt gesport, je hart eens kunnen luchten. Je verlegt grenzen, voelt dat je vooruitgaat en iets opbouwt. Na een training ben ik ook altijd productiever op de werkvloer. Na verloop van tijd begon ik ook echt uit te kijken naar de trainingen, omdat je weet dat het zoveel voldoening geeft nadien. Ook het feit dat wij als koppel kunnen sporten vind ik positief. In die eerste maanden heb ik vaal al lachend gezegd dat ik dankzij Cedric een nieuwe man heb gekregen, een gezondere en sportievere versie van de oude Fré 😉 Dus bij deze nog eens een officiële ‘dank je wel’ Cedric en het hele Q-life team!

Anneleen
Anneleen