Torhoutsesteenweg 107/2 8210, Zedelgem - Brugge info@q-life.be
050/39 28 56

Personal Trainer Jens Coussement

Jens Coussement

Jens heeft een ruime geschiedenis in de sport. Het sporten werd met de paplepel ingegeven. Na enkele jaren basketbal te hebben gespeeld, stapte hij over naar het voetbal. Daar was hij actief als speler, trainer en verzorger. Momenteel is Jens actief als scheidsrechter in West-Vlaanderen.

Jens genoot zijn sportieve opleidingen aan de Sportschool Meulebeke, KHBO te Brugge, Katho te Kortrijk en de Physical Coaching Academy.

De specialiteit van Jens ligt zich in het begeleiden van beginnende sporters. Hij begeleidt u op een open en correcte manier over de drempel, om u van daaruit bij te staan in de sportieve en mentale progressie. Elke fase wordt doorlopen om het door u beoogde resultaat te bereiken. Alles wat je wilt bereiken, ligt net buiten je comfort zone. En daar gaan jullie samen naar toe.

Expertise

Health Coach (Vives)
Mental Coach (Vives)
Lifestyle coach (Vives)
NASM Personal Trainer (Physical Coaching)
Assess & Correct (Physical Coaching Academy)
Kettlebell trainer (Physical Coaching)

Kwalificaties

Lifestyle coaching
1-op-1 personal training
2-op-1 personal training
Sporten met diabetes
Recreatief sporten
Revalidatie

//www.q-life.be/wp-content/uploads/2015/09/sportsman.png

Q & A

Wat is je favoriete sport?

Mijn tijd op Sportschool Meulebeke heeft me alle sporten doen appreciëren. Geen enkele sport is superieur aan de andere, maar elke sport brengt je iets bij naar een completer lichaamsbesef. Je lichaam te kennen en je grenzen op te zoeken is een eindeloos genot.

Waarom personal training?

De voldoening die ik haal uit het begeleiden van mensen naar hun doel is super. Samen aan een doel kunnen werken en de uitdaging aangaan: geweldig! Niet alle doelen zijn realistisch, maar samen realistische doelen voorop stellen en de juiste mindset creëren schept een band die verder reikt dan Q-Life.

Wat zijn je favoriete quotes?

Positivity is the key

I don’t have dreams, I have goals

Everything you ever wanted is just outside your comfort zone

Boek je personal training sessie met Jens