Torhoutsesteenweg 107/2 8210, Zedelgem - Brugge info@q-life.be
050/39 28 56

Yoga coach Isabelle Ketelers

Isabelle Ketelers

Isabelle studeerde af als verpleegkundige en begon met grote ambities aan haar carrière. Na de diagnose te krijgen van narcolepsie (slaapziekte) werd ze verplicht veel te rusten, vertragen en los te laten. Tijdens deze moeilijke periode leerde ze yoga kennen, wat voor haar een manier is om in beweging te komen zonder energieverlies en waarvan ze kan herstellen.

Anderen inspireren in wat Isabelle heeft ervaren en geleerd, geeft haar energie. Ze maakt er dan ook haar nieuwe missie van, samen met jou.

 

Expertises

Prana Yoga

 

Kwalificaties

Prana Yoga flow Teacher training 1, 2 & 3 - Alberto Paganini

 

//www.q-life.be/wp-content/uploads/2020/02/isabelle.png

Q & A

Wat is je guilty pleasure?

Eigenlijk hou ik niet zo van de naam guilty en spreek ik liever gewoon van een pleasure. Vele mensen zitten niet goed in hun vel omdat er in onze orthodoxe gezondheidscultuur nog maar weinig ruimte is om te leven. Een overvloed van regels zorgt ervoor dat we ons vlug schuldig voelen en niets is schadelijker voor de gezondheid dan een aangetast zelfvertrouwen. Ik eet dagelijks een stuk zwarte chocolade, gewoon omdat ik mezelf graag zie en mezelf graag verwen.

Wat is je ‘lifestyle statement’?

Leef je dromen en blijf dicht bij je essentie. Doorprik hierbij je eigen angsten want voorbij die angsten
ligt de grootste groei.

Wat doe je het liefst naast het geven van yoga?

Naast het geven van yoga geniet ik van de kleine dingen in het leven. Het samen-zijn met mijn soulmate Geert en onze dochters Jade en Ruby, een goed gesprek met een vriendin. Ik voel mij het gelukkigst omringd door warme, lieve en inspirerende mensen.
Verder leeft er een reizigers ziel in mij. Het ontdekken van andere culturen, het in contact komen met de lokale bevolking is pure voeding voor mijn Geest.

" De yoga les is voor mij een moment om naar uit te kijken" - Bieke, 45 jaar

Tijdens de yoga van Isabelle wordt telkens een nieuwe overtuiging, wijsheid of accent aangebracht. Hierdoor is elke les anders en wordt het nooit saai. De structuur tijdens de lessen is ook telkens duidelijk opgemaakt: opwarming, ademhaling, yin houdingen, relaxatie met als afsluiter een korte hoofdmassage door jou wat vr mij betekent 'ik ben er vr je, je bent niet alleen'. Ik kan me heel goed ontspannen en we gaan allen mee op reis in je verhaal. Door te werken met aangepaste muziek, een geurtje en kaarsen wordt er een gezellige sfeer gecreëerd. De yogales is voor mij een moment om naar uit te kijken, een rustpunt en tegelijk een oplaadpunt voor mij. Een moment om even te mogen voelen hoe het gaat. Hiervoor wil ik jou bedanken, Isabelle, en ook het hele Q-life team.

Bieke
Bieke