Torhoutsesteenweg 107/2 8210, Zedelgem - Brugge info@q-life.be
050/39 28 56

Transform your body

Transform your Body

Nieuwe editie vanaf 30 april 2018!

“Transform your body” is het nieuwste pakket van Q-life Personal Training.

Via dit concept willen we u een geheel nieuw lichaam bezorgen in een relatief korte tijd.

Een lichaamstransformatie is niet voor iedereen weggelegd, want er wordt enorm veel discipline, karakter en hard werk verwacht van de deelnemers. Een strak lichaam in twee maanden wordt gecreëerd door stevige trainingen, aangepaste voeding, gerichte suppletie, goede slaap en stressmanagement.

Omdat deze dienst geheel exclusief is (max. 4 personen, zowel mannen als vrouwen), moet er ook een vragenlijst ingevuld worden om te zien hoe geschikt u bent voor ons nieuw concept.

Voelt u zich geroepen om hieraan deel te nemen? Schrijf u dan nu in en wie weet wordt u geselecteerd voor dit exclusief pakket!

Reserveer online of registreer als nieuwe klant

 

https://www.q-life.be/wp-content/uploads/2015/10/DAD9CC1A-E5EF-4767-B8A2-70621C759389-300x200.jpg
Transform your body

Wat mag je verwachten?

Elke week gaan er 3trainingen door in de Q-life krachtzaal en 1 training thuis. Een training duurt telkens 60 minuten en de deelnemers(max. 4) worden 10 minuten voor de training verwacht. Het 8-weken durende programma wordt gestructureerd en met de nodige expertise opgesteld om zo snel mogelijk resultaat te bereiken. Er zijn zowel full body trainingen, split programma’s als strongman trainingen gepland. Full body trainingen zijn trainingen waarbij alle spieren van het lichaam getraind worden. Split programma’s zijn trainingsschema’s waarbij ofwel het onderlichaam ofwel het bovenlichaam getraind worden. Modified strongman is een trainingsvorm waarbij een hoge werkcapaciteit wordt verwacht. Het is een combinatie van kracht en conditie en bevordert het herstel.

De voeding zal vooral bestaan uit dierlijke eiwitten, gezonde vetten en veel groenten. Meer informatie hierover zal er gegeven worden bij een eerste samenkomst met de deelnemers.

Tijdens “Transform your body” zijn er 3 huidplooimetingen gepland. Via deze huidplooimetingen. Met behulp van een unieke 14 punt meetmethode is het mogelijk om voor iedereen een gerichte suppletieprotocol voor te schrijven volledig afgestemd op zijn of haar persoonlijke hormonale profiel op weg naar een nieuw lichaam! Suppletie is niet inbegrepen in de prijs

Slaap en stress zijn de meest onderschatte componenten die de lichaamssamenstelling beïnvloeden. Deze componenten moeten goed zijn om tot een absoluut topresultaat te komen. Om dit allemaal goed in de hand te houden worden er verschillende tips gegeven door het “Transform your body” team. Meer informatie hierover zal er gegeven worden bij een eerste samenkomst met de deelnemers.

Wat houdt de training in?

  • 24 trainingen
  • 3 huidplooimetingen (t.w.v. 195 €)
  • Voedings- en lifestyle coaching
  • Online consulting
  • Aangepaste drank tijdens en herstel drank na de training

Prijs?

€ 599 incl. BTW

  • 3 trainingen per week onder begeleiding
  • 1 training per week voorzien door Guy en Thomas, zelfstandig uit te voeren.

(Dit concept kan ook individueel geconsumeerd worden, prijs hiervoor wordt bepaald met de trainer in kwestie)

Wanneer?

Nieuwe editie start op de 30 april 2018 voor 8 weken.

“Transform your body” gaat door op maandag, woensdag en donderdag, telkens om 12u of 18u.

de Transform your Body Trainers

Thomas Fiers
Transform your body coach
Guy Germeau
Transform your body coach