Personal Training

Personal Training

1 op 1 personal training is bij q-life de beste en snelste manier om resultaten te boeken.

Semi Private Training

Semi Private Training

Met Semi Private Training krijg je dezelfde persoonlijke aanpak, samen met 3 gelijkgestemden.

2 op 1 training

2 op 1 training

Personal training in duo is de ideale manier om samen met iemand van uw vrienden/vriendinnen, familie, collega, uw partner,... te trainen.

Bootcamps

Bootcamps

Tijdens deze bootcamp-sessies dagen we ons lichaam op originele manieren uit. Er wordt gewerkt aan conditie, kracht, mobiliteit, snelheid en stabiliteit. Ook brengen we een hoge dosis fun in de training waardoor deze training geschikt is voor jong en oud.

Corporate

Corporate

Wat vindt u van een inspirerend en waardevol cadeau voor uw medewerkers? Een geschenk waarvan ook u indirect profiteert. Want de mentale en fysieke gezondheid van uw medewerkers en de daarmee verbonden motivatie, vitaliteit en productiviteit liggen u vast nauw aan het hart.

Strength & Conditioning

Strength & Conditioning

Ervoor zorgen dat je lichaam zo efficiƫnt mogelijk functioneert moet een hoofddoel zijn van iedere atleet want als we opstarten met slechte beweegpatronen, incorrecte spier activatie en zwakke stabilisatie structuren solliciteren we naar blessures.

Program design

Program design

Uw gepersonaliseerd trainingsschema op maat. Program design is een dienst, opgemaakt voor mensen die al wat ervaring hebben in de trainingswereld.