Personal Training

Personal Training

1 op 1 personal training is bij q-life de beste en snelste manier om resultaten te boeken.

Semi Private Training

Semi Private Training

Met Semi Private Training krijg je dezelfde persoonlijke aanpak, samen met 3 gelijkgestemden.

2 op 1 training

2 op 1 training

Personal training in duo is de ideale manier om samen met iemand van uw vrienden/vriendinnen, familie, collega, uw partner,... te trainen.

Bootcamps

Bootcamps

Tijdens deze bootcamp-sessies dagen we ons lichaam op originele manieren uit. Er wordt gewerkt aan conditie, kracht, mobiliteit, snelheid en stabiliteit. Ook brengen we een hoge dosis fun in de training waardoor deze training geschikt is voor jong en oud.

Corporate

Corporate

Wat vindt u van een inspirerend en waardevol cadeau voor uw medewerkers? Een geschenk waarvan ook u indirect profiteert. Want de mentale en fysieke gezondheid van uw medewerkers en de daarmee verbonden motivatie, vitaliteit en productiviteit liggen u vast nauw aan het hart.

Strength & Conditioning

Strength & Conditioning

De trainingsfrequentie, periodisering , intensiteit en nog veel meer worden afgestemd op de noden van de atleet. Zo kan er toegewerkt worden naar een high-light (bv wedstrijd) of er kan off-season gewerkt worden om klaar te stomen voor het komende seizoen.

Consultancy

Consultancy

Consultancy is voor mensen die thuis of in een andere gym naar keuze trainen, maar toch professioneel begeleid willen worden. Een persoonlijke aanpak en expert-begeleiding, vanop afstand.