Torhoutsesteenweg 107/2 8210, Zedelgem - Brugge info@q-life.be
050/39 28 56

Work in progress

Work in progress

Op vrijdag 26 Augustus is onze verhuis voorzien.
Spannende tijden!

De weken daarvoor blijven wij open maar gaan onze personal trainers afzonderlijk genieten van een welverdiende verlof periode en wordt personal trainer Thomas Fiers binnenkort papa.
Onder elkaar zorgen wij voor de nodige back up zodat je geen trainingen hoeft te missen.

De week van 22 Augustus zullen we creatief zijn met de invulling van een tijdelijke outdoor infrastructuur voor zowel de één op één trainingen als de Small Group Personal training lessen.

Op onderstaande foto’s krijgen jullie al een mooi beeld van hoe en waar Q-Life zijn gekende diensten zal aanbieden.

De eerste fase van de verhuis is Q-Life operationeel laten zijn vanaf 1 september op de nieuwe locatie.
Tweede fase is gevel en gemeenschappelijke delen afwerken.
Volledige afwerking hiervan is voorzien voor eind dit jaar.

aanzicht gevel nieuwe inkom BBWaarom een nieuwe locatie?
Ons team van deskundigen binnen hun domein blijft groeien. Naast personal training en small group training kan je bij Q-life ook terecht voor gezonde voeding, meer energie, een betere slaap en minder stress. Deze holistische aanpak vraagt een aangepaste premium setting waar rust en activiteit hand in hand gaan. De ruimte wordt ingericht met hoogkwalitatieve apparatuur van Hammer Strength. De mogelijkheid om voor of na je training wat na te praten of in een rustige sfeer wat te werken is een upgrade. Voldoende parking voor de deur was voor ons een vereiste. De outdoor zone wordt een verrassing.

Met Buro Belgium en onze andere partners zijn we ervan overtuigd dat we samen onder één dak veel sterker zijn en op deze manier ook de nodige traffic genereren naar elkaars product.

Ook de diversiteit aan workshops, gegeven door ons team en gastsprekers, en onze samenwerking met Physical Coaching Academy, zal op onze nieuwe locatie optimaal tot zijn recht komen.

Met trots kondigen wij ook alvast onze nieuwe partner La Muse De Marcel aan, die het vanaf september mogelijk zal maken om bij ons gezonde kant en klare maaltijden te bestellen en af te halen! Meer info volgt…

Ons Nieuw adres is op zo’n 4 kilometer van onze huidige locatie richting Torhout.
Torhoutsesteenweg 107/2 – 8210 Zedelgem
(zijkant gebouw Burobelgium)

We kijken er ontzettend naar uit om jullie op de nieuwe locatie te kunnen ontvangen.

We zouden het leuk vinden indien je onze gezonde ambities wilt delen!

Sportieve Grts,
Q-Life Team!