Koningin Astridlaan 97, bus 8 - 8200 Sint-Michiels, Brugge info@q-life.be

Q-life personal training

WAT IS QUALITY LIFE PERSONAL TRAINING?

Een holistische aanpak is de rode draad doorheen de training & coaching van Q-life.

Deze aanpak steunt steeds op 4 pijlers: mindset, nutritie, training en actieve rust of herstel. Deze pijlers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en zorgen voor uw succes en ‘Quality life’, de hele dag en elke dag.

Zonder de juiste voeding, zullen onze hersenen niet goed functioneren en deze functie is levensbelangrijk om vol te houden. Zonder rust en herstel zal elke inspanning z’n positieve effect verliezen. Zonder continue beweegprikkel zal er nooit een aanpassing zijn van ons lichaam aan de nieuwe situatie.

M.a.w. indien we geen inzicht krijgen in de integrale aanpak van mindset, voeding, training en herstel, zullen we nooit de juiste omgeving scheppen om tot blijvende veranderingen te komen in levensstijl en progressie!

Met ons team staan we klaar om jou te helpen.

https://www.q-life.be/wp-content/uploads/2020/03/DSC_8604-300x200.jpg
https://www.q-life.be/wp-content/uploads/2020/03/DSC_8547-300x200.jpg
https://www.q-life.be/wp-content/uploads/2020/03/DSC_8578-300x200.jpg
//www.q-life.be/wp-content/uploads/2015/09/site_pt_mindset.jpg

MINDSET

De sleutel om uw doelstelling te bepalen is door uw doel niet te zien als een eindpunt, maar al een soort MANTRA, een levensvisie die samenvat wie u bent, wat u drijft en waar u naartoe wil.

Deze levensvisie zal uw drijvende kracht worden achter uw prestaties en doelstellingen.

//www.q-life.be/wp-content/uploads/2015/09/site_pt_nutrition.jpg

VOEDING

Voeding hoeft niet ingewikkeld of moeilijk te zijn. Als we denken aan voeding, moeten we eerder denken in termen van ‘fuelling’ .

We voorzien ons lichaam van de juiste ‘brandstof’ om te presteren, te herstellen en gezond te zijn.

//www.q-life.be/wp-content/uploads/2015/09/site_pt_movement.jpg

TRAINING - BEWEGING

‘If we train muscles, we don’t train movement but if we train movement, we always train muscles’

Als personal coach verbeteren we uw reactiesnelheid, uw kracht en uithouding door de efficientie van uw beweegpatronen te verbeteren. Deze aanpak verhoogt uw prestaties en voorkomt het oplopen van letsels.

We zien het lichaam en hoe het beweegt als één geheel, één systeem en niet als afzonderlijke lichaamdelen, systemen en spieren.

//www.q-life.be/wp-content/uploads/2015/09/site_pt_recovery.jpg

ACTIEVE RUST – HERSTEL

In onze huidige maatschappij creëren we een workaholic mentaliteit die ervoor zorgt dat we niet meer presteren, onze mentale focus verliezen, gezondheidsklachten krijgen, burn out zijn.

Het begint allemaal met het inzicht dat ‘onze batterij’ opladen geen tijdverspilling is maar een stricte noodzaak. Rust en herstel tussen verschillende oefeningen, dagen, verhoogt ons energie niveau, boost ons immuunsysteem en helpt u om het beste uit elke dag te halen. Herstel zal uw hormoonhuishouding verbeteren, ontstekingen en letsels verminderen of voorkomen en uw weefselkwaliteit sterk verbeteren.

“ALL THE FLOWERS OF ALL THE TOMORROWS ARE IN THE SEEDS OF TODAY”