Torhoutsesteenweg 107/2 8210, Zedelgem - Brugge info@q-life.be
050/39 28 56

Infosessie “mini expeditie Spitsbergen”

Infosessie “mini expeditie Spitsbergen”

Deze infosessie gaat door op 20 Juni om 19:30

Zit het echte avontuur in uw bloed? Klaar voor een echte expeditie op het ijs? Tijdens deze mini-expeditie brengt Dixie Dansercoer ons naar Spitsbergen, het land van de ijsbeer, en leert ons de nodige technieken die ons later zullen toelaten om veilig en doeltreffend te reizen in arctische omstandigheden.  Hij wijst ons op de beste manier van voortbewegen, leert ons de techniek van het kleden en initieert ons in de rituelen van het opzetten van een kamp. Gedurende de tocht zal het kleine team pulka's trekken en kamperen in winterse omstandigheden. De nadruk ligt dan ook op het verwerven van een goede allround poolervaring. Deze mini-expeditie staat open voor gemotiveerden met een goede gezondheid. Ervaring met winterkamperen is geen vereiste. De eerste dagen op het ijs zijn nodig om te acclimatiseren en te leren een 'goed gevoel' te krijgen. In een fantastisch arctisch decor van bevroren fjorden en weidse ijsvelden omringd door hoog oprijzende bergflanken trekken we op sneeuwschoenen door het feeërieke landschap.

//www.q-life.be/wp-content/uploads/2017/05/Photo-17-03-2017-16-20-28-1.jpg
//www.q-life.be/wp-content/uploads/2017/05/DSCN0736.jpg
//www.q-life.be/wp-content/uploads/2017/05/DSCN0737-2.jpg

Download het programma

Mini-Expeditie in Spitsbergen met Dixie Dansercoer van 11 – 19 Maart 2018

Schrijf je in voor deze infosessie

//www.q-life.be/wp-content/uploads/2017/05/Q-Life-Spitsbergen-juni-compressor.jpg