Koningin Astridlaan 97, bus 8 - 8200 Sint-Michiels, Brugge info@q-life.be

1 op 1 Personal Training

Personal training

Het motto van Q-life Personal is “We upgrade lives” en dit is dan ook vanaf uw eerste PT sessie duidelijk. Ons doel is u helpen uw sportieve doelen te bereiken maar daarnaast ook op andere vlakken uw levenskwaliteit vergroten door onder meer :

  • Meer energie doorheen de dag en betere slaap
  • Betere beweeglijkheid
  • Weg werken van fysieke kwaaltjes
  • Optimaliseren van voedingsgewoonten
  • Afslanken en/of spiermassa bijkomen
  • ...

Onze coaches doen dit via een coaching proces waarbij we eerst zoveel mogelijk informatie verzamelen om daarna samen met u oplossingen te zoeken die passen binnen uw werk- en gezinssituatie. In combinatie met privé training is dit de dienst met het hoogste rendement.

//www.q-life.be/wp-content/uploads/2020/04/PT-1op1-1.jpg

1 OP 1 PERSONAL TRAINING

1 op 1 personal training is bij Q-life de beste en snelste manier om resultaten te boeken. Samen met uw coach worden alle aspecten die uw resultaat kunnen beinvloeden op punt gezet. Denk hierbij aan nutritie, suppletie en slaap in combinatie met super efficiente trainingen.

1 op 1 personal training kan ook tijdelijk gebruikt worden om u klaar te stomen voor onze andere diensten zoals bootcamp of semi-private training. Zo werken we eerst de weak links in uw lichaam weg, zodat u meer in balans en dus minder vatbaar voor blessures bent.

Sessie 1 - Screening

Luisteren

We bespreken uw huidige levensstijl en komende doelstellingen. We luisteren.

Beweging

Deze screening maakt het mogelijk uw beweging kritisch te analyseren om op deze manier de meest efficiënte correctionele strategie op te stellen volgens jouw belastbaarheid.

Huidplooimeting

Aan de hand van een 13-punts huidplooimeting en een gedetailleerde vragenlijst wordt het hormonaal profiel bepaald van de klant. Dit profiel vertelt ons bij welke hormonen er een disbalans is en geeft zeer specifiek persoonlijk trainings-, voedings- en supplementenadvies.

 

Sessie 2 - Gepersonaliseerd programma

Jouw coach zal de informatie die we op sessie 1 verzamelen gebruiken om je persoonlijk oefenprogramma op te stellen.

Samen zullen we dan de eerste training doorlopen en stap voor stap deze nieuwe beweegpatronen aanleren.