Koningin Astridlaan 97, bus 8 - 8200 Sint-Michiels, Brugge info@q-life.be

Personal trainer Rob Van Quathem

Rob Van Quathem

Al heel z’n leven is Rob actief bezig. De keuze voor sport-wetenschappen lag dan ook voor de hand, waarna hij verder studeerde tot bewegingsdeskundige.

Z’n passie voor sport, bewegen en gezondheid wil Rob delen en gebruiken om anderen te helpen. Afvallen, fitter worden en/of spiermassa opbouwen? Met behulp van krachttrainingen op maat is dit allemaal mogelijk.

Heb je bepaalde doelstellingen op fysiek vlak en/of wil je een gezondere levensstijl, dan gaat Rob die uitdaging samen met jou aan.

Expertises

Strongman Training
Gewichtsverlies
Massage
Circuit Training
Bootcamp
Lifestyle management

 

Kwalificaties

Bewegingsdeskundige – Howest Brugge
Modified Strongman Training – PCA
Beroepsbekwaamheid Masseur – Syntra West
Toegepaste Kinesiologie – ICZO
Modern Jump Training – EA & STERK
Allround Buitensport Begeleider

 

//www.q-life.be/wp-content/uploads/2020/03/personal-coach-rob-van-quathem.jpg

Q & A

Op je “Cheat Day” wat is je guilty pleasure?

Een vaste dag inplannen is niets voor mij. Wel laat ik mezelf soms eens verleiden bij een aperitief.
Een frietje of stukje pizza kan ook enorm smaken, vooral als deze zelfgemaakt zijn!

Wat is je lifestyle statement?

“Live the life you will remember”. Geniet van het leven, creëer prachtige momenten en leer uit je
fouten. Maak er het beste van, met de beste versie van jezelf!

Wat doe je liefst buiten het geven van trainingen?

Tijd spenderen met m’n vriendin en familie. Daarnaast ook in m’n eentje op trektocht gaan voor een week, de wijde natuur in.

Boek je personal training sessie met Rob

//www.q-life.be/wp-content/uploads/2020/04/Rosalie.jpg

"M'n initiële doel was om 10 kg af te vallen, maar ik heb zoveel meer bereikt." - Rosalie, 24 jaar

Na talloze pogingen om af te vallen en te sporten zonder pijn, kwam ik vrij wanhopig terecht bij Q- Life. Ik heb fibromyalgie en vond het heel moeilijk om mijn grenzen te kennen: wanneer bijt je door de pijn en wanneer stop je? Tijdens het kennismakingsgesprek viel mij de down-to-earth aanpak van Q-Life onmiddellijk op. Geen onhaalbare beloftes, maar echt luisteren naar mijn verhaal en daaruit kijken wat ze voor mij konden betekenen. Ik werd begeleid door Rob en Cedric. Mijn trainingsprogramma werd volledig op maat uitgeschreven en werd ook tijdens de trainingen bijgewerkt wanneer bepaalde oefeningen te hoog gegrepen waren. Daarnaast kreeg ik een op maat gemaakt voedingsschema dat elke paar weken aangepast werd. Bij Q-Life wordt er verder gekeken dan de trainingen en de resultaten op zich. Slaap, levensstijl, stress, voeding… alles wordt besproken en onder de loep genomen. Ook kon ik buiten de trainingen berichtjes sturen naar mijn coaches als ik ergens op vastliep of als ik vragen had en dat was vaak net dat duwtje dat ik nodig had om mijn motivatie weer op peil te krijgen. Ik word nu verder begeleid door Rob in de semi-private training. Mijn initiële doel was om 10 kg af te vallen, maar ik heb zoveel meer bereikt. Mijn kennis over voeding en over mijn eigen lichaam is enorm toegenomen. Ik heb opmerkelijk minder pijn en ik voel mij een pak beter in mijn vel. Thanks Rob voor de super begeleiding, het ijzeren geduld en de vele mopjes. Ik heb geen seconde spijt dat ik bij jullie ben komen aankloppen!

Rosalie
Rosalie