Torhoutsesteenweg 107/2 8210, Zedelgem - Brugge info@q-life.be
050/39 28 56

Personal Training

Wat is personal training?

De 1 op 1 personal training is een individuele trainingsvorm waarbij je je laat begeleiden door een NASM* gecertificeerd personal trainer.

*NASM Personal Trainer is de eerste en enige Personal Training Opleiding in Belgie die voldoet aan de Europese kwaliteitsnormen EQF.

 

//www.q-life.be/wp-content/uploads/2017/03/To-reach-a-destination-you-need-to-undertand-the-starting-point.jpg

1 OP 1 PERSONAL TRAINING

1 op 1 personal training is bij q-life de beste en snelste manier om resultaten te boeken. Samen met uw trainer worden alle aspecten die uw resultaat kunnen beinvloeden op punt gezet. Denk hierbij aan nutritie, suppletie en slaap in combinatie met super efficiente trainingen.

1 op 1 personal training kan ook tijdelijk gebruikt worden om u klaar te stomen voor onze andere diensten zoals small group personal training of program design. Zo werken we eerst de weak links in uw lichaam weg, zodat u meer in balans en dus minder vatbaar voor blessures bent.

Sessie 1 - Screening

Luisteren

We bespreken uw huidige levensstijl en komende doelstellingen. We luisteren.

Beweging

Deze screening maakt het mogelijk uw beweging kritisch te analyseren om op deze manier de meest efficiënte correctionele strategie op te stellen volgens jouw belastbaarheid.

Huidplooimeting

Aan de hand van een 12- punts huidplooimeting en een gedetailleerde vragenlijst wordt het hormonaal profiel bepaald van de klant. Dit profiel vertelt ons bij welke hormonen er een disbalans is en geeft zeer specifiek persoonlijk trainings-, voedings- en supplementenadvies.

 

Sessie 2 - Gepersonaliseerd programma

Jouw trainer zal de informatie die we op sessie 1 verzamelen gebruiken om je persoonlijk oefenprogramma op te stellen.

Samen zullen we dan de eerste training doorlopen en stap voor stap deze nieuwe beweegpatronen aanleren.