Torhoutsesteenweg 107/2 8210, Zedelgem - Brugge info@q-life.be
050/39 28 56

Feel and relax weekend

Feel and relax weekend onder de Spaanse zon.

Culinair genieten, lekker ontspannen, wandelen, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf.

De zon op je lichaam terwijl een zomerbriesje door je haren waait. Nadat je heerlijk hebt geslapen en genoten van een yoga les schuif je aan voor een huisgemaakt ontbijt. In alle rust kan je smullen van lekker gezond eten en daarna ga je je eigen gang. Een duik in het zwembad, wandeling in de natuur, een boek lezen. Waar jij zin in hebt! Dit feel en relax weekend is er helemaal voor jou. Tijd voor bezinning, avontuur, rust en beweging, liefde en zijn met alles wat is.

Heb jij nood aan tijd voor jezelf?

Wil jij dichter bij jezelf komen en meer innerlijke rust beleven?

Nood aan wat zon na een lange winter?

Wil jij 4 dagen ontspanning en genieten van de natuur, culinair eten, yoga en alle tijd voor jezelf?

Dan nodigen Isabelle en Audrey  je graag uit voor een feel and relax weekend in Albatera/ Alicante/Spanje van 31 mei tm 4 juni 2018.

Locatie

B&B La Huerta te Albatera http://www.bedenbreakfast-lahuerta.com/

Het programma

Donderdag  31/5

Op donderdag  ontvangen we jullie rond de middag op het prachtige landgoed van Jan en Inge, B&B la Huerta.  Om 13u kan je alvast genieten van een eerste Spaanse lunch. Daarna is er ruimte om te landen, voor een siesta, wat tijd voor jezelf, een frisse duik in het zwembad, een goed boek lezen in de zon,...

Om 19u verwelkomen Isabelle en Audrey  jullie en wordt het programma van het weekend even overlopen. Hierna klinken we op onze aankomst en sluiten de dag af met een heerlijk huisgemaakt diner,  elke dag vers bereid door onze chef Jan die voor jou de beste lokale ingrediënten inkoopt.

Vrijdag 01/06

Alle tijd om wakker te worden terwijl we  in stilte de dag starten met een yoga sessie. Vervolgens staat er een vers gemaakt ontbijt klaar. Helemaal relaxt kan je daarna de dag invullen naar eigen wens. Zwemmen in het zwembad, wandelen door de tuin of omgeving, wat jij wilt. Natuurlijk zorgen wij tussen de middag voor een lekkere lunch. In de avond is er een herbronningsessie en daarna kun je genieten van een mindful diner dat je zintuigen zal betoveren! Proeven, voelen, ruiken, horen, het is tongstrelend… en bijzonder. Daarna is er alle tijd om na te genieten van het uitzicht over de tuin, de rust & ruimte .

Zaterdag 02/06:

Zaterdag starten we vroeg met een avontuurlijke ochtendwandeling in de bergen. Al wandelend komen we tot ons zelf en genieten van dit meditatief moment. Daarna staat het ontbijt voor je klaar en later op de dag de vers bereide lunch. We brengen de dag verder door op eigen ritme. Om 17u wordt er wel nog een Yin yogasessie voorzien. Daarna kan er nog altijd even wat tijd voorzien worden om ervaringen te delen en te verbinden

 

Zondag 03/06:

Deze zondag brengen we door op het echte Spaanse ritme, rustig wakker worden en opstaan op jouw tempo . Je kan lekker je eigen plek op het terrein zoeken waar je geniet van een huisgemaakte ontbijt. Na het ontbijt komen we nog even samen voor een meditatie/yoga sessie.  Ook vandaag staat er rond de middag  weer een lekkere gezonde lunch voor je klaar.

Om 17u nodigen we iedereen uit om onze retreat af te sluiten op een unieke locatie vlakbij, gevolgd door ons laats culinaire diner samen.

Maandag 04/06:

Mogelijkheid tot ontbijt en vertrek naar de luchthaven.

Prijs: 549€ (all-in)

Inclusief: alle maaltijden (inclusief water, cava, wijnen, koffie/thee)

4 overnachtingen + ontbijt

Yoga en meditatie sessies

Transport van en naar Luchthaven

Begeleide wandeling

Verrassing event

Exclusief: dranken tijdens de dag & vlucht Alicante (Ryanair)